Reklamevideo

En reklamevideo har til formål at reklamere for et produkt, en tjeneste, en god sag eller noget helt tredje. En reklamevideo er god til at brande enten din virksomhed eller dig selv.

LØSNING #3

Reklamevideo

En reklamevideo har modsat profilvideoen ofte et åbenlyst budskab om reklame for et produkt, en tjeneste, en god sag eller noget helt tredje. En reklamevideo er god til at brande enten din virksomhed eller dig selv. Ofte kender man reklamevideoen fra TV, men det findes også mange andre former for eksponering. Det er også muligt at annoncere videoen på de sociale medier eller i biografen.

Det er vigtigt, at reklamevideoen bliver produceret professionelt hvis du ønsker at fremstå professionel, autoriseret og seriøs omkring din virksomhed overfor dine kunder. Vi har det nødvendige udstyr og folk til at producere en professionel reklamevideo. Formatet (reklamevideo) kan formidle et budskab med en helt særlig slagkraft som gør, at seerne husker din reklame. Modsat andre medier har levende billeder og lyd en helt særlig effekt på modtageren som gør det ideelt at vælge video til at formidle et budskab.

1

Uanset platform

Hvad enten det er til sociale medier, biografen, TV eller andre steder på nettet, så producere vi jeres reklamefilm, så den er optimeret til videre distribution.
2

Skarp billedekvalitet

Vi filmer alting på professionelt udstyr, hvilket sikre dig den bedste billedkvalitet. Vi filmer typisk i 4K opløsning som er 4 gange så høj opløsning som almindelig HD.
3

Dynamiske optagelser

Ønsker du droneoptagelser i din video er det også en mulighed. Alt efter produktionens omfang hyrer vi kvalificerede folk til at kunne levere de bedste optagelser.
4

Professionel Speak

I en reklamevideo bliver der ofte brugt speak. Sammen finder vi en speaker med den korrekte stemme til at kunne formidle jeres budskab på den mest troværdige og overbevisende måde.
5

Professionel Redigering

Vi har mange års erfaring med videoredigering, hvilket sikre dig en professionel redigering samt en forståelse for dynamik og en stærk visuel fortælling. Vi farvelægger optagelserne i redigeringen og finder den rette musik.
6

Musik

Musikken i reklamen spiller en stor rolle, da musikken skal afspejle stemningen i videoen. Vi køber rettighederne til at bruge musikken og du skal derfor ikke bekymre dig om rettighederne.

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE ØNSKER