OM OS

Vi er et ungt og kreativt produktionsselskab, som arbejder med alle genre indenfor film og visuel formidling.

Vores målsætning er at skabe værdi for din virksomhed.

Tilbagevendende kunder er det største skulderklap vi kan give os selv! Hvis en kunde er tilbagevendende betyder det dels at vi har gjort noget rigtigt, men også, at samarbejdet med os har været både tiden og pengene værd.

Vi er overbevist om, at kommunikation skal give mening i den forstand, at den både skal levere resultater, skabe værdi og glæde. Ikke bare for kunden, men i sidste ende også for modtageren.

Helt grundlæggende er vi drevet af passion. Vi er visionære og brænder for at skabe kvalitets content! For os er vor

Hos POLY MEDIA ønsker vi at skabe størst mulig værdi for din virksomhed. Det betyder kort sagt, at du føler, at dit samarbejde med os har været både tiden og pengene værd. For at sikre os at du sidder tilbage med denne følelse mikser vi jeres ambitioner med godt håndværk og stor viden indenfor både videoproduktion, animationsvideo og grafisk design!

KONTAKT OS
INDEHAVER AF POLY MEDIA

JACOB BUCHHAVE

+ Certificeret Dronepilot

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
SET UDEFRA

Skive Kommune brugte POLY MEDIA til at lave videomateriale under overskriften ’Du ved, at du der fra SKIVEegnen, når…’. Jacob fangede med det samme vores ønsker og kom med mange kreative idéer til både koncept og format, der udviklede casen i en spændende retning. Vi har haft et godt samarbejde, hvor Jacob har været meget selvkørende med en professionel styring af processen. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat, som både har et flot visuelt udtryk og rammer plet på indholdssiden med en god portion humor.

Sissel Dalby SvenningsenSkive Kommune

Hos SURFMORE havde vi brug for en fleksibel og pligtopfyldende mediepartner, som forstod vores brand og behov. En gennemgående stærk dialog, og et samarbejde som konstant er vokset med tiden, har gjort POLY MEDIA og Jacob til trofast samarbejdspartner når det kommer til udvikling og produktion af video. Koncept og idéudvikling, produktion, eksekvering og upload til vores platforme. POLY MEDIA mestre alle parametre i processen og dette har gjort dem til fast mediepartner hos SURFMORE.

Jeppe ThomsenSurf More

Vi har været meget tilfredse med de videoer, som de har leveret. Og har haft et rigtig godt samarbejde undervejs.

Anne Mette Paarup KristensenHøreforeningen

POLY MEDIA hjalp os i Reshape Biotech med en skarp visuel identitet og visitkort. Hurtigt og effektivt - kan anbefales! Vi glæder os til at samarbejde med dem i fremtiden.

Magnus Nyborg MadsenReshape Biotech

De lytter til ens behov, filmer det og levere det bedste resultat. Så nemt er det med dem.

Ilona HillersborgWellness by Ilona

Jeg har brugt POLY MEDIA til fremstilling af nogle flotte film til brug i virksomheder. Kan klart og varmt anbefale dem!

Mathias KildedalYourVision

BLOG

På vores blog deler vi tanker og artikler om vores arbejde med vores kunder.

CASES

Se vores tidligere produktioner her. Du kan også kontakte os hvis du allerede har et projekt i tankerne!

PRE-PRODUKTION

Pre-produktion er en essentiel del af alle videoproduktioner. Der er her vi stiller spørgsmål som: ”Hvem er målgruppen?”, ”Hvilket formål tjener videoen?”, ”Og hvor skal videoen distribueres?”. Når alting er på plads, kan vi lægge en skudplan og det er muligt for os at forventningsafstemme med vores kunder for at sikre den største tilfredshed. Pre-produktion spiller en vigtig rolle, da materialet skal matche videoens formål og målgruppe i form af redigering, format og udseende..

OPTAGELSER

Optagelserne tager udgangspunkt i de aftaler som er indgået med kunden i pre-produktion. Optagelserne har til formål at indkapsle videoens formål, målgruppe og budskab. Vi binder os ikke til en fast location og optagelserne kan derfor finde sted eksterne steder eller hos kunden selv. Optagelserne blive planlagt i samarbejde med kunden og tidsplanen er vigtig for, at vi kan arbejde effektivt. Vi tilpasser både udstyr og antal mand alt efter produktionens omfang.

REDIGERING

I redigeringsprocessen findes nærmest ingen grænser og det er her vi kan være kreative med forskellige redigering. Det er her vi klipper materialet sammen og forsøger at ramme det format og udseende som er blevet fastlagt i starten af processen. Når vi er klar med første udkast, sender vi et link hvor du som kunde har mulighed for at se videoen igennem og komme med redigeringsforslag og ændringer til videoen. Ofte kræver det ikke ret mange udkast før den endelige video er godkendt af begge parter og klar til at blive publiceret. Dog garanterer vi, at vi ikke afslutter et projekt før begge parter er tilfredse. Det sikre dig den bedste garanti.

EKSEKVERING

Videoen er nu klar til at blive publiceret og det er derfor vigtigt, at videoen opnår størst synlighed. Vi hjælper med at lægge en strategi for eksekvering og har særligt fokus på online markedsføring og SoMe (Social Media), så du fanger din målgruppe på den bedste og mest effektive måde. Vi guider dig igennem de mange værktøjer på nettet og har særligt fokus på målgruppens mediepræferencer og interesser.

Kickstart processen!

Vi elsker den personlige kontakt med vores kunder og tager derfor gerne en snak omkring dine ønsker samt behov. Få gavn af vores passion for video! Giv os et uforpligtende opkald – eller skriv en mail på [email protected], så finder vi en løsning i fællesskab!