REKLAMEVIDEO

En reklamevideo er god til at brande enten din virksomhed eller dig selv.

/

/

REKLAMEVIDEO

KONTAKT OS

HVAD KENDETEGNER EN REKLAMEVIDEO?

En reklamevideo har til formål at reklamere for et produkt, en tjeneste, en god sag eller noget helt tredje.En reklamevideo er god til at brande enten din virksomhed eller dig selv. Ofte kender man reklamevideoen fra TV, men det findes også mange andre former for eksponering. Det er også muligt at annoncere videoen på de sociale medier eller i biografen.

Det er vigtigt, at reklamevideoen bliver produceret professionelt hvis du ønsker at fremstå professionel, autoriseret og seriøs omkring din virksomhed overfor dine kunder. Vi har det nødvendige udstyr og folk til at producere en professionel reklamevideo.

Formatet (reklamevideo) kan formidle et budskab med en helt særlig slagkraft som gør, at seerne husker din reklame. Modsat andre medier har levende billeder og lyd en helt særlig effekt på modtageren som gør det ideelt at vælge video til at formidle et budskab.

Hvad enten det er til sociale medier, biografen, TV eller andre steder på nettet, så producere vi jeres reklamefilm, så den er optimeret til videre distribution. I en reklamevideo bliver der ofte brugt speak.

Sammen finder vi en speaker med den korrekte stemme til at kunne formidle jeres budskab på den mest troværdige og overbevisende måde. Musikken i reklamen spiller en stor rolle, da musikken skal afspejle stemningen i videoen. Vi køber rettighederne til at bruge musikken og du skal derfor ikke bekymre dig om rettighederne.

SCHOU-TUR 2018

5. juni 2019

5. juni 2019

SCHOU-TUR 2018

BLIV KLOGERE PÅ VORES
ANDRE LØSNINGER

Klik og læs mere, eller kontakt os angående netop det projekt du har i tankerne. Det er 100% uforpligtende!