https://www.youtube.com/watch?v=Tr1yQoq0W-Y&feature=youtu.be

DRONEVIDEO

Et helt unikt perspektiv, som hidtil ikke har været muligt.

/

/

DRONEVIDEO

FORDELENE VED DRONEVIDEO ER MANGE

Dronevideo giver, modsat almindelig video, et helt unikt perspektiv, som hidtil ikke har været muligt. Det har tidligere været meget omkostningstungt at skulle lave optagelser fra luften, da man har skulle anvende store maskiner. Det er derimod utrolig nemt at sende en drone i luften.

Hos POLY MEDIA er vi med flere års erfaring, specialister i dronevideo. Vi er uddannet til at kunne levere professionelle optagelser fra luften og med skarp billedkvalitet. Du får et unikt perspektiv og lækker billedkvalitet.

Faktisk kan der spares mange tusinde kroner ved at benytte droner til videooptagelser. Med vores drone fra DJI har vi mulighed for at komme helt tæt på. Vi har blandt andet mulighed for at foretage inspektioner af f.eks tag, tagrender og andet. Billedkvaliteten er også i top kvalitet. Vi levere i op til 4K billedkvalitet.

Det er ikke kun muligt at få lavet dronevideo/droneoptagelser. Optagelserne kan kombineres med andre videotyper og dermed indgå i mange forskellige sammenhænge og former for video.

Da vi er certificeret dronepilot er du sikker på at dine optagelser er af højeste kvalitet og med et skarpt øje for det visuelle. En certificeret droneoperatør betyder, at du er sikret, at alle gældende regler og retningslinjer er sikkerhedsmæssigt korrekt overholdt. Vi sørger samtidig også for at indhente de nødvendige flyvetilladelserne inden flyvningen skal finde sted.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, så finder vi en løsning i fællesskab!