VIDEOPRODUKTION

Vi producere -og arbejder med alle genre indenfor video, film og visuel formidling.

/

VIDEO

Præsentationsvideo

En præsentationsvideo er ideel, hvis du ønsker at præsentere din virksomhed eller organisation på en spændende og levende måde. En præsentationsvideo er som navnet angiver en præsentation af din virksomhed og salg er derfor ikke det åbenlyse budskab bag videoen.

Dronevideo

Dronevideo giver, modsat almindelig video, et helt unikt perspektiv, som hidtil ikke har været muligt. Hos POLY MEDIA er vi med flere års erfaring, specialister i dronevideo. Vi er uddannet til at kunne levere professionelle optagelser fra luften og med skarp billedkvalitet. Du får et unikt perspektiv og lækker billedkvalitet.

Instruktionsvideo

En instruktionsvideo har til formål at formidle en form for viden. Videoerne gør både læring og forståelsen letteren gennem video. Både virksomheder og skoler er begyndt at bruge video som undervisningsværktøj fordi det er lettere at opfatte og omdanne til læring for modtageren.

SoMe-Video

Hvis en video skal produceres til de sociale medier, er det vigtigt, at den bliver produceret efter de rigtige præmisser. Vi har stor erfaring og know-how indenfor hvad der virker og ikke virker.

Reklamevideo

En reklamevideo er god til at brande enten din virksomhed eller dig selv. Ofte kender man reklamevideoen fra TV, men det findes også mange andre former for eksponering. Det er også muligt at annoncere videoen på de sociale medier eller i biografen.