Video til sociale medier

Hvis en video skal produceres til de sociale medier, er det vigtigt, at den bliver produceret efter de rigtige præmisser. Vi har stor erfaring og know-how indenfor hvad der virker og ikke virker.

LØSNING #5

Video til Sociale Medier

Hvis en video skal produceres til de sociale medier, er det vigtigt, at den bliver produceret efter de rigtige præmisser. Vi har stor erfaring indenfor video til de sociale medier og har stor erfaring og know-how om hvad der virker og ikke virker.

Udover at videoen skal produceres, så findes der utrolig mange værktøjer på Facebook som tillader videoen af køre som annonce. Med Facebook’s værktøjer er det muligt at betale for at nå en bredere målgruppe.

Også på Instagram kan man opnå gode resultater ved annoncering med video. Instagram er en platform med fokus på et stærkt visuel udtryk, hvilket betyder, at budskaber bliver formidlet primært gennem det visuelle.

Teksten under billederne er derfor 2. priotet. Video er derfor en god måde af formidlede dit budskab til din målgruppe. Instagram er også en platform som primært bliver brugt at det yngre segment og det kan derfor være oplagt at promovere på denne platform.

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE ØNSKER