Profilvideo

En virksomhedsvideo afspejler den traditionelle ”om os” tekst og giver kunderne et godt indblik i din virksomhed. Videoen kan også biddrage til at skabe et bedre image af din virksomhed.

LØSNING #2

Profilvideo

En virksomhedsvideo bliver ofte lavet i det format vi kalder en profilvideo. Profilvideoen er som navnet angiver en profilering af din virksomhed og salg er derfor ikke det åbenlyse budskab bag videoen. En virksomhedsvideo afspejler den traditionelle ”om os” tekst og giver kunderne et godt indblik i din virksomhed. Videoen kan også biddrage til at skabe et bedre image af din virksomhed.

Med en instruktionsvideo kan selv de mest komplekse instruktioner gøres forståelige. Instruktionsvideoer kan bruges både intern og ekstern kommunikation. Den rette fortæller kan også biddrage til en optimal fortælling og formidling. Internt bliver en instruktionsvideo ofte brugt til at instruere medarbejdere: Det kan være i brugen af produkter, maskiner, computer, software, salg, kundehåndtering og service. Altså fungere en instruktionsvideo som en form for undervisning.

Internt giver det ofte mening at bruge en instruktionsvideo i større virksomheder, da antallet af medarbejdere betyder, at oplæring og introduktion kan være tidskrævende. Undervisningsvideoer kan også anvendes på nettet hvor videoen forklarer kunden hvordan produktet skal bruges og på hvilken måde.

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE ØNSKER