Instruktionsvideo

En undervisningsvideo har til formål at formidle en form for viden. Videoerne gør både læring og forståelsen letteren gennem video.

LØSNING #4

Introduktionsvideo

Både virksomheder og skoler er begyndt at bruge video som undervisningsværktøj fordi det er lettere at opfatte for modtageren. Vi har netop produceret en lang række undervisningsvideoer/materiale for SURFMORE. Videoerne skal bruges til at instruere førstegangsbrugere og nybegyndere til SUP.

Med en instruktionsvideo kan selv de mest komplekse instruktioner gøres forståelige. Instruktionsvideoer kan bruges både intern og ekstern kommunikation. Den rette fortæller kan også biddrage til en optimal fortælling og formidling. Internt bliver en instruktionsvideo ofte brugt til at instruere medarbejdere: Det kan være i brugen af produkter, maskiner, computer, software, salg, kundehåndtering og service. Altså fungere en instruktionsvideo som en form for undervisning.

Internt giver det ofte mening at bruge en instruktionsvideo i større virksomheder, da antallet af medarbejdere betyder, at oplæring og introduktion kan være tidskrævende. Undervisningsvideoer kan også anvendes på nettet hvor videoen forklarer kunden hvordan produktet skal bruges og på hvilken måde.

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE ØNSKER