Eventvideo

Vi har stor erfaring indenfor at producere eventvideo. En eventvideo dækker over mange ting, men har ofte til formål at indfange stemningen og formålet bag et event.

LØSNING #1

Eventvideo

En eventvideo kan være alt fra koncertvideo til andre arrangementer. Når vi laver optagelser til en eventvideo forsøger vi at udnytte omgivelserne, stemningen og menneskerne til at producere de bedste optagelser. Optagelserne klippes derefter sammen og i nogle tilfælde bruges der også interviews i den færdige video.

Ikke nok med, at en eventvideo er en god måde at indfange stemningen på, så kan en eventvideo også være det perfekte værktøj til at promovere dit event. De mange stemningsklik kan bruges i flere forskellige sammenhænge og er en god måde at fortælle dine deltagere og gæster hvad dit event kan tilbyde på en visuel måde.

Optagelserne afspejler den god stemning og gøre det lettere for dine seere at forstille sig hvordan det er at deltage i eventet. Når der skal laves optagelser til eventet er det vigtigt med en kort briefing, så vi er bevidste om hvilke ting, som kendetegner eventet og som vi skal lægge ekstra vægt på.

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE ØNSKER