https://www.youtube.com/watch?v=RCFibMxn8ec

VÆRDISKABENDE
LØSNINGER

Vi løser forskellige opgaver. Se hvilke løsninger vi tilbyder her.

KONTAKT OS

LIDT OMKRING VIDEO

Hvad ønsker du at fortælle? Vi arbejder med alle genre indenfor film og visuel formidling. Vores erfaring fortæller os, at en god film ofte er resultatet af en glødende passion bag vores arbejde, samt et godt samarbejde undervejs. Vores mål er at skabe videoer, som kan høres, ses og mærkes helt ind i hjertet. Hos POLY MEDIA tilbyder vi en række ydelser, som vi er eksperter i at producere. Både udstyr og evner giver os mulighed for at producere netop det resultatet som du har i tankerne. Vi tager vores kunder i hånden og matcher både budget samt ambitioner.

Vi har ikke bare mange års erfaring i at skulle lave optagelser, men også mange års erfaring med videoredigering, hvilket sikre dig en professionel redigering samt en forståelse for dynamik og en stærk visuel fortælling. Vi guider både små og store virksomheder gennem hele forløbet og hjælper fra start til slut med alt indenfor produktionen. Vi ønsker nemlig at give dig den bedste oplevelse som vi overhovedet kan!

Ønsker du droneoptagelser i din video er det også en mulighed, da vi er certificeret af trafikstyrelsen til at kunne flyve i bymæssige områder og derved har mulighed for at levere professionelle droneoptagelser. Vi tilbyder også grafisk design og webudvikling, men videoproduktion er vores mest populære løsning. Klik her for at læse mere om alle vores løsninger ift. video.

PRE-PRODUKTION

Pre-produktion er en essentiel del af alle videoproduktioner. Der er her vi stiller spørgsmål som: ”Hvem er målgruppen?”, ”Hvilket formål tjener videoen?”, ”Og hvor skal videoen distribueres?”. Når alting er på plads, kan vi lægge en skudplan og det er muligt for os at forventningsafstemme med vores kunder for at sikre den største tilfredshed. Pre-produktion spiller en vigtig rolle, da materialet skal matche videoens formål og målgruppe i form af redigering, format og udseende..

OPTAGELSER

Optagelserne tager udgangspunkt i de aftaler som er indgået med kunden i pre-produktion. Optagelserne har til formål at indkapsle videoens formål, målgruppe og budskab. Vi binder os ikke til en fast location og optagelserne kan derfor finde sted eksterne steder eller hos kunden selv. Optagelserne blive planlagt i samarbejde med kunden og tidsplanen er vigtig for, at vi kan arbejde effektivt. Vi tilpasser både udstyr og antal mand alt efter produktionens omfang.

REDIGERING

I redigeringsprocessen findes nærmest ingen grænser og det er her vi kan være kreative med forskellige redigering. Det er her vi klipper materialet sammen og forsøger at ramme det format og udseende som er blevet fastlagt i starten af processen. Når vi er klar med første udkast, sender vi et link hvor du som kunde har mulighed for at se videoen igennem og komme med redigeringsforslag og ændringer til videoen. Ofte kræver det ikke ret mange udkast før den endelige video er godkendt af begge parter og klar til at blive publiceret. Dog garanterer vi, at vi ikke afslutter et projekt før begge parter er tilfredse. Det sikre dig den bedste garanti.

EKSEKVERING

Videoen er nu klar til at blive publiceret og det er derfor vigtigt, at videoen opnår størst synlighed. Vi hjælper med at lægge en strategi for eksekvering og har særligt fokus på online markedsføring og SoMe (Social Media), så du fanger din målgruppe på den bedste og mest effektive måde. Vi guider dig igennem de mange værktøjer på nettet og har særligt fokus på målgruppens mediepræferencer og interesser.

KONTAKT OS

Vi elsker den personlige kontakt med vores kunder og tager derfor gerne en snak omkring dine ønsker samt behov. Få gavn af vores passion for video! Giv os et uforpligtende opkald – eller skriv en mail på [email protected], så finder vi en løsning i fællesskab!

KONTAKT OS