Vi arbejder på at oprette denne side...

PRE-PRODUKTION

Pre-produktion er en essentiel del af alle videoproduktioner. Der er her vi stiller spørgsmål som: ”Hvem er målgruppen?”, ”Hvilket formål tjener videoen?”, ”Og hvor skal videoen distribueres?”. Når alting er på plads, kan vi lægge en skudplan og det er muligt for os at forventningsafstemme med vores kunder for at sikre den største tilfredshed. Pre-produktion spiller en vigtig rolle, da materialet skal matche videoens formål og målgruppe i form af redigering, format og udseende..

OPTAGELSER

Optagelserne tager udgangspunkt i de aftaler som er indgået med kunden i pre-produktion. Optagelserne har til formål at indkapsle videoens formål, målgruppe og budskab. Vi binder os ikke til en fast location og optagelserne kan derfor finde sted eksterne steder eller hos kunden selv. Optagelserne blive planlagt i samarbejde med kunden og tidsplanen er vigtig for, at vi kan arbejde effektivt. Vi tilpasser både udstyr og antal mand alt efter produktionens omfang.

REDIGERING

I redigeringsprocessen findes nærmest ingen grænser og det er her vi kan være kreative med forskellige redigering. Det er her vi klipper materialet sammen og forsøger at ramme det format og udseende som er blevet fastlagt i starten af processen. Når vi er klar med første udkast, sender vi et link hvor du som kunde har mulighed for at se videoen igennem og komme med redigeringsforslag og ændringer til videoen. Ofte kræver det ikke ret mange udkast før den endelige video er godkendt af begge parter og klar til at blive publiceret. Dog garanterer vi, at vi ikke afslutter et projekt før begge parter er tilfredse. Det sikre dig den bedste garanti.

EKSEKVERING

Videoen er nu klar til at blive publiceret og det er derfor vigtigt, at videoen opnår størst synlighed. Vi hjælper med at lægge en strategi for eksekvering og har særligt fokus på online markedsføring og SoMe (Social Media), så du fanger din målgruppe på den bedste og mest effektive måde. Vi guider dig igennem de mange værktøjer på nettet og har særligt fokus på målgruppens mediepræferencer og interesser.

KONTAKT OS

Vi elsker den personlige kontakt med vores kunder og tager derfor gerne en snak omkring dine ønsker samt behov. Få gavn af vores passion for video! Giv os et uforpligtende opkald – eller skriv en mail på [email protected], så finder vi en løsning i fællesskab!

KONTAKT OS