fbpx

Jacob BuchhaveUdgivet 9. feb 2019

Hos POLY MEDIA hjælper vi dig til at forstå hvad det kræver at producere en video.

Vi er eksperter i at producere video og du kan derfor fokusere på dine behov og ønsker i forhold til den gældende video du ønsker at få produceret.

Fra idé til færdig video

Hvis man kigger på en videoproduktion fra start til slut er der meget få punkter du, som kunde, skal tage stilling til. Vi hjælper gennem hele processen og sætter derfor også stor pris på, at kunden er tilfreds fra start til slut.

Det vigtigste ved brug af video til online markedsføring er at kunne levere et kort og præcist budskab som modtageren har nemt ved at afkode og som ikke mister modtagerens interesse undervejs. Længden på den færdige video har nemlig stor indflydelse på dit udbytte.

Det er derfor vigtigt, at du forholder dig til hvilket budskab video har til formål at bringe. Det er vigtigt, at du er klar over hvad du ønsker at fortælle gennem videoen. Budskabet skal oftest være kort og præcist, så du ikke mister din modtager undervejs.

Udover, at vi sammen finder et budskab til videoen er det vigtigt at fokusere på målsætningen bag videoen. Målsætning fokusere på det udbytte som videoen giver dig. Er det meningen af videoen skal skabe opmærksomhed omkring dit brand eller øge dit netsalg?

Optagelser

Efter at have taget stilling til videoens indhold går vi igang med at lave optagelser. Her sætter vi rammerne for produktionen og alt efter produktionens omfang tilpasser vi mængden af udstyr.

Post production / Redigering

Efter at have lavet optagelser ligger der et stort stykke arbejde ventende bag computeren. Redigering af alle optagelserne tager ofte lige så lang tid som selve optagelserne og i mange tilfælde længere tid.

Når første udkast er klar bliver det sendt til kunden som derefter kan foreslå ændringer til videoen. Det er først når kunden er tilfreds med resultatet, at vi sender den færdige version af videoen som er klar til brug.

Den færdige video kan bruges til mange forskellige formål, men som oftest bliver videoen delt på de sociale medier. Her er det vigtigt, at videoen bliver uploadet og udgivet på en korrekt måde.

Vil du have det maksimale ud af din nye video er det ofte en god idé at bruge de mange funktioner som eksempelvis Facebook Ads kan tilbyde. Her har du mulighed for at målrette din markedsføring og skaffe nye kunder. Vi hjælper naturligvis ofte med at markedsføre jeres brand på de sociale medier.

Leave a Reply